Jović: Na zemlji sam sa obe noge, nemam ništa protiv da ostanem u Frankfurtu

Luka Jović

Luka Jović mogao bi da bude zvezda letnjeg prelaznog roka.

Reprezentativac Srbije igra fantastično u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, i na meti je mnogih evropskih velikana, među kojima su Bajern, Real, Barselona. Mladi napadač u izjavi za Novosti rekao da ne bi imao ništa protiv da nastavi da igra za Ajntraht i u narednoj sezoni.

Za mene u ovom času Ajntraht sve, da razmišljam samo o sezoni, utakmicama koje nas očekuju, uživam u fudbalu kao nikad pre. Klub me još nije zvanično otkupio od Benfike, ali ja se ovde osećam kao svoj na svome, a šta će biti u budućnosti, to niko ne može da predvidi. Nemam ništa protiv da ostanem još koju godinu u Frankfurtu, rekao je Jović za Novosti.

Jović je naglasio da mu prija interesovanje evropskih velikana, ali da je koncentrisan na naredne obaveze.

Kad ste mlad, svaka vam pohvala imponuje, svaki aplauz razgali srce, čini vam se da ste veći nego što jeste. Meni svaki tekst o interesovanju velikih klubova poput Barselone, Reala, Bajerna i još nekih drugih o kojima mediji pišu, laska, prija, govori mi da radim svoj posao dobro i tera me da napredujem. Ali ništa više od toga. Na zemlji sam sa obe noge, prošao sam mnogo toga da bi mi medijski naslovi pomerili fokus, dodao je Luka Jović.

Komentari
Advertisements