Smiljanić: Imamo imperativ da osvojimo Kup, žulja me klupa

Fudbaleri Partizana završili su pripreme za prolećni deo sezone i u subotu, 16. Februara od 13 časova, ih očekuje duel sa Bačkom u 22. kolu Super lige Srbije.

Milan Smiljanić je u razgovoru za Mondo naglasio da je cilj crno-belih trofej u Kupu Srbije i što bolji rezultati u nacionalnom šampionatu.

Imamo imperativ da osvojimo Kup i da ne razočaramo mnogo u prvenstvu, da nam Zvezda ne pobegne. Uvek sam bio realan i mislim da sada titula nije realna. Imamo derbi gde možemo malo da okrenemo situaciju, ne možemo da se nadamo tituli, ali svakako da bude malo zanimljivije, rekao je popularni Lola za Mondo.

Iskusni vezista od dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana nije dobio mnogo prilika u startnoj postavi. Smiljanić je istakao da se nalazi u dobroj formi i da može mnogo pomogne ekipi.

Žulja me klupa. Lepo se osećam, u godinama sam gde mislim da mogu da igram dobro. Ne mogu da kažem da su najbolje godine, ali mogu da pružim mnogo. Ne pravim probleme, nikada nisam, voleo bih da pomognem i dam doprinos ekipi. Da ne mogu, rekao bih. Osećam se lepo, posle tri, četiri godine sam odradio pripreme od početka do kraja. Nikada nisam imao probleme unutar ekipe, dodao je Milan Smiljanić.

Komentari
Advertisements