Jaramaz: Idealan trenutak za povratak u Partizan

Ognjen Jaramaz

Najnovije pojačanje Partizana Ognjen Jaramaz kaže da je verovao da će se vratiti u Humsku još od dana kada je kao junioru napustio crno-bele.

– Ideja da dođem u Partizan je, u mom slučaju, oduvek postojala. Međutim, čini se da je tek sada došao idealan trenutak da se ona sprovede u delo. I mi smo ga iskoristili – rekao je Jaramaz za Sportski žurnal.

Mladi bek zna šta dobija dolaskom u Humsku.

– Kvalitetan rad, pozitivnu atmosferu u timu, dobru saradnju i dobre međuljudske odnose. Naravno i veliku podršku navijača. Mislim da iz toga može mnogo toga dobrog proizaći.

Ne plaši se pritiska koji donosi igranje u Partizanu, a iskoristiće i iskustvo starijeg brata Nemanje, koji je takođe nosio crno-beli dres.

– I te kako sam svestan sam “težine” dresa Partizana. Nemanjino iskustvo i razgovori sa njim su doprineli su tome.

I on Partizanu donosi dosta toga.

– Adekvatan pristup svakoj utakmici, a to je požrtvovanost, posvećenost, agresivnost u oba smera na terenu. Ne želim da unapred stvaram velika očekivanja što se drugih stvari tiče. Vreme će pokazati koliko mogu da donesem ekipi.

Na svoj dolazak u Partizan ne gleda kao na „novi početak”.

– Prošao sam taj loš period kroz koji sam stekao dosta iskustva, prošao ponovo kroz neke stvari, ali se i susreo sa nekim novim. Taj proces mi je značio i doprineo u mom razvoju. Ne mogu da ga zanemarim. Sada nastavljam dalje, zaključio je Jaramaz.

Komentari
Advertisements