Milojević: Krećemo od nule

Vladan Milojević

Crvena zvezda će u subotu od 16 časova ugostiti Vojvodinu na prolećnoj premijeri u Super ligi. Trener crveno-belih Vladan Milojević rekao je u najavi utakmice da ga neće zavarati plasman na tabeli Novosađana.

– Ulazimo u ciljnu ravninu, a godinu ćemo otvoriti susretom koji nosi epitet derbija. Vojvodina je odlična ekipa i plasman na tabeli ne oslikava pravi kvalitet Novosađana. Angažmanom Mitoševića i Matića pojačali su konkurenciju u napadu i pokušali da poprave efikasnost. Predvodi ih mladi kolega Krivokapić koji ima sjajnu perspektivu i smatram da je on pravi izbor za to mesto – rekao je strateg Crvene zvezde.

Crveno-beli, početak 2019. godine dočekuju uz sjajnu tradiciju, ali niz uspeha ne opušta šefa stručnog štaba.

– Krećemo od nule. Za nas protiv Vojvodine počinje nova takmičarska godina i ni trenutak ne razmišljamo o prednosti. Očekuje nas niz izazova na dva fronta, a ovom prilikom pozvao bih sve navijače da nas podrže u što većem broju.

Posebnu pažnju javnosti izazvala su pojačanja, ali Milojević nije želeo da izdvaja pojedince.

– Novajlije su se odlično uklopile, ali deo zasluga pripada i starosedeocima koji su ih sjajno prihvatili. Ovaj prelazni rok prvi je u kojem smo mogli da gledamo korak više i kreiramo tim za budućnost. Ovi igrači zalog su za više od jedne sezone. Svi će dobiti priliku da se nametnu i dokažu, a ocene nećemo donositi posle samo jedne utakmice ili poluvremena –
izjavio je Milojević.

Komentari
Advertisements