Tramvaj crveno-belih želja prošao kroz Beograd

Zvezdin tramvaj

Fudbaleri Crvene zvezde su „sišli među narod“ i u druženju sa navijačima pozvali ih da im u subotu pruže podršku protiv Vojvodine.

Crveno-beli su dan pre prolećne premijere pripremili posebno iznenađenje za navijače sa kojima su se družili Branko Jovičić, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Erik Jirka.

Veliki broj kako nešto starijih, tako i onih najmlađih, okupio se na okretnici kod Gospodarske mehane, gde ih je pored idola sačekao i Zvezdin tramvaj – posebno ukrašen za ovu priliku i obojen u klupske boje.

– Mnogo nam prija podrška, zaista uživamo da čujemo šta imaju da nam kažu ili da nas pitaju, i voleli bismo da u što većem broju dođu na Marakanu protiv Vojvodine u subotu – rekao je Vukanović.

Fudbaleri Crvene zvezde

Dok je popularni Bakula već bio na sličnim druženjima, Jirka i Vulić su debitovali u ovoj ulozi i prvi put osetili koliko ih navijači obožavaju, u šta su mogli i da se uvere tokom jednočasovne vožnje.

Crveno-beli tramvaj je od Gospodarske mehane išao u pravcu preko Železničke stanice i crkve Svetog Marka do Bogoslovije, odakle se vraćao Beogradskom ulicom, preko Slavije i Autokomande i dalje do početne tačke.

– Super nam je bilo sa navijačima u tramvaju. Mnogo sam srećan što su došli u ovolikom broju i jedva čekamo utakmice, da ih usrećimo i na terenu – rekao je Jirka, a Vulić se nadovezao:

– Naježio sam se kada smo ušli u tramvaj i videli koliko dece je došlo. Ponosan sam što imamo ovakvu podršku najmlađih – poručio je novajlija u veznom redu.

Vožnja je završena uz želju crveno-belog kvarteta da u subotu zajedno sa publikom na Marakani uspešno krenu u nove izazove.

Komentari
Advertisements