Lalatović hvali: Većeg profesionalca u karijeri nisam video

Nenad Lalatović

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Čukarički i zadržali 9 poena zaostatka za Crvenom zvezdom i 6 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Trener Nenad Lalatović izrazio je zadovoljstvo zbog osvajanja tri boda i posebno pohvalio Nikolu Drinčića, strelca prvog gola.

Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri. Danas nije bilo uslova za lepršav fudbal zbog teškog terena. Publika danas nije mogla da uživa u lepoj igri, ali jeste u velikoj borbi i utakmici sa dosta šansi. Moji igrači su na ovoj utakmici ispunili sve što sam tražio od njih i zbog toga mi je veoma drago. Drinčić je još jednom pokazao da je neverovatno kvalitetan fudbaler. Postigao je pogodak koji se retko viđa i na evropskim terenima i još jednom potvrdio koliko je bitan za Radnički. Ja sam već deset godina u trenerskom poslu i mogu da kažem da većeg profesionalca u karijeri od Drinčića nisam trenirao. On je u Radničkom nastavio da igra na istom nivou kao što je to radio u Partizanu, Čukaričkom, Crnoj Gori i Rusiji i to je mnogo važno za našu ekipu. Prva utakmica u polusezoni je uvek teško i meni je drago što smo osvojili sva tri boda i ostali čvrsto na toj drugoj poziciji. Zadovoljan sam, ali nema puno vremena za radovanje, jer se već od sutra se okrećemo novim izazovima, izjavio je Lalatović.

Komentari
Advertisements