Milojević: Molim zvezdašku javnost

Vladan Milojević, Crvena zvezda - Vojvodina 4:0

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, rekao je posle pobede nad Vojvodinom da su igrači ispunili sve što je od njih tražio u pripremi meča.

Mislim da smo odgovorno odradili ono što smo se prirpemali i momci su u velikoj meri ispunili sve smo tražili. Igrali smo maksimalno fajterski od starta, toliko dugo smo zajedno i apsolutno su ispunili moja očekivanja. Malo sam se i pribojavao meča posle priprema na kojima smo baš dobro radili i nepoznanica su malo takmičarske utakmice, jer drugačiji je pritisak igrati za bodove i pred publikom. Probali smo da dođemo do rezultata koji će nam omogućuti da nas bilo kakva greška ne košta mnogo, da smo u jačem takmičarskom ritmu, možda se taj kiks ne bi ni dogodio. Pojedini igrači prvi put imaju 90 minuta posle dužeg vremena i sve u svemu mogu da budem zadovoljan, rekao je Milojević.

Na delu su viđena četvorica debitanata, Milunović, Gajić, Jirka i Ivanić.

Igrao je Gajić i u Bordou često na levoj strani. On je mladi reprezentativac i budućnost Crvene zvezde, dosta smo ga pratili i njemu su potrebne utakmice. Gajić se odlično služi sa obe noge i izabrali da mu damo šansu jer Vojvodina ima brze bokove zbog Gojkova i Đuričina, pa smo se opredelili da debituje kao levi bek. Imam strpljenja, žao mi je i što Vukanović nije zaigrao, čekamo i Vulića, oni imaju veliki potencijal, videli smo Jirku danas i molio bih samo zvezdašku javnost da posle 15-20 minuta ne donosimo sud. Treba njima malo vremena da se prilagode i ja mnogo verujem u njih.

Strateg srpskog šampiona pohvalio je atmosferu na tribinama, na kojima je bilo oko 20.000 navijača.

Stvarno je bila fenomenalna atmosfera, fudbal se igra za publiku. Utakmica je bila fer i korektna, protekla je bez ijednog incidenta, uz mnoštvo lepih poteza, između ostalih i Marka Marina, ali su se istakli i ostali. Mogli smo da vidimo sve, i fenomenalno suđenje. Znam koliko god da ih dođe i navijači daju sve od sebe, i siguran sam da će i dalje podržavati ekipu, zaključio je Milojević

Komentari
Advertisements