Tomić: Biće nam mnogo lakše protiv favorita u finalu

Košarkaši Crvene zvezde

Večiti rivali sastaće se u finalu Kupa Radivoja Koraća, a trener crveno-belih Milan Tomić prepustio je ulogu favorita Partizanu.

Tomić je rekao da će Partizan biti u boljem položaju i dodao da će igrači učiniti sve da vrate Kup u vlasništvo Crvene zvezde.

Čestitam igračima što smo se plasirali u finale i činjenica je da nas čeka teška utakmica. Mislim da će nam biti mnogo lakše da igramo sutra protiv favorita. Jer, kako je odigrao Partizan ovaj turnir mislim da su favoriti. Ipak, daćemo sve od sebe da vratimo Kup u naše vlasništvo. Bili smo opterećni, pod nekim grčom verovatno i zbog jučerašnje utakmice. Mislim da smo igrali dobru košarku otrpilike šest ili sedam minuta i to je bilo dovoljno da pobedimo. Ono o čemu moramo da razmišljamo je organizacija oporavka. Već u 17 časova sutra nas čeka finale i mislim da će Partizan biti u boljem položaju. Ali, daćemo sve od sebe da budemo spremni, rekao je Tomić.

Dejan Davidovac je ocenio da je ovo bila veoma bitna utakmica za Crvenu zvezdu.

Bitna pobeda za nas. Mega je sjajna ekipa, talentovana i željna dokazivanja koja uvek ulazi maksimalno angažovano u meč. Tako je bilo i danas i mučili smo se 30 minuta. Želeli smo da popravimo utisak od juče i bitno nam je da smo u tome uspeli. Sutra nas očekuje večiti derbi, veoma bitna utakmica, izjavio je Davidovac.

Finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća biće odigrana u nedelju od 17 časova.

Komentari
Advertisements