Boaći: Srbija je moj dom, obožavam što me zvezdaši zovu Boćko

Ričmond Boaći

Crvena zvezda je nadigrala Vojvodinu rezultatom 4:0 na startu prolećnog dela sezone.

Dva gola za crveno-bele postigao je Ričmond Boaći, koji je nagovestio da se vraća u staru, prepoznatljivu golgetersku formu.

Veoma sam srećan zbog pobede i zbog odlične igre koju smo pokazali. Prvi gol posećujem Bogu, jer sam imao mnogo problema sa povredama prošle godine, dok je ova počela mnogo bolje. Želeo bih da svaki pogodak koji postignem bude kao drugi na meču sa Vojvodinom, samo sam pipnuo loptu i ispratio je pogledom u gol. Čini se da moja frizura zaista radi. Već sam rekao da sam vratio staru frizuru, jer sam je imao kada sam postigao prvi gol u Zvezdi. Nadam se da će ih biti još mnogo. Kada otvorite sezonu na ovakav način znate da je Bog na vašoj strani. Bez njegove milosti ne bi ništa bilo moguće, kao ni bez mojih saigrača i stručnog štaba, ni navijača, rekao je Boaći za klupski sajt.

Boaći veruje da će nastaviti da trese protivničke mreže i u nastavku sezone.

Rođen sam da postižem golove, ovo je moj život. Bog mi je podario veliki poklon. Ako pogledate moje golove videćete da se nikad ne borim previše da ih postignem, jer verujem da kada se postavite na pravo mesto u rukama Boga sve postaje lakše. Ako uz to imate ovakve saigrače, onda vam je još lepše. Svi na terenu u svakom trenutku daju maksimum i na sve načine upućuju lopte nama napadačima. To čini igranje u Zvezdi još lakšim. Ne volim da igram utakmicu, a da ne postignem gol. Čak i kada odigram odlično, ako ne zatresem mrežu osećam se kao da nešto nedostaje. Ako bih davao po dva gola na svakoj utakmici do kraja sezone, bio bih presrećan.

Napadač iz Gane pun je reči hvale za novajlije u timu.

Fenomenalni igrači su nas pojačali ove zime. Svi fudbaleri koje naš sportski sektor odabere uvek se odlično uklope u ekipu, nikada nije napeta atmosfera. Svako ko dođe u Zvezdu zna šta se od njega očekuje. Za mene je neverovatno koliko su dobro izabrani novi igrači. Na meču sa Vojvodinom videli ste njih četvoricu na delu. Odlično su odigrali, a verujem da će tek pokazati raskošan talenat u crveno-belom dresu. Srećan sam što su oni u našem timu.

Sjajni strelac je još jedanput naglasio značaj podrške navijača i napomenuo koliko mu je lepo u Zvezdi i Srbiji.

Iskreno cenim što sam u ovom klubu, posle Gane, Srbija je moj dom. Ko zna, možda budem dobio i srpsko državljanstvo koliko se lepo osećam ovde. Naši navijači čine da se dešavaju ovako lepe stvari na terenu. Aplauz koji me je juče ispratio sa terena je nešto najlepše. Navijači na taj način pokazuju da cene ono što radimo na terenu i to nam mnogo znači. Bez njih ne bi bilo ni igrača ni tima. Obožavam što me zvezdaši zovu Boćko i što su me prihvatili. Kada god ih sretnem i kada pričamo uvek poželim da imam mnogo novca kako bih svima njima u znak zahvalnosti kupio nešto lepo i kako bih ih usrećio. Ljubav koju oni pružaju mi mnogo pomaže. Kada vidim koliko nas sve vole i podržavaju i preko društvenih mreža to mi daje snagu da igram fudbal, dodao je Ričmond Boaći.

Komentari
Advertisements