Heris najbolji trojkaš, Dialo zakucao preko Šakila, Jokić stigao do polufinala [VIDEO]

Hamidu Dialo i Rasel Vestbruk, Ol-star vikend u Šarlotu

Dan nakon duela Zvezda u usponu na Ol-star vikendu održana su takmičenja u šutiranju trojki, zakucavanju i veštinama.

Najbolji trojkaš je košarkaš Bruklin Netsa, Džo Heris, koji je u Šarlot stigao sa učinkom od 50 odsto ubačenih trojki do sada u sezoni, a u finalu je bio bolji od Stefa Karija. Deset igrača nastupilo je u prvom krugu, a najbolja trojica bila su Kari (27 poena), Badi Hild (26 poena) i Heris (25 poena).

U prvom krugu otpali su Deni Grin i Devin Buker (obojica po 23 poena), Dirk Novicki i Demijen Lilard (po 17 poena), Set Kari koji je imao 16, Kemba Voker (15 poena) i Kris Midlton (11 poena). U finalnom šutiranju Heris je bio najbolji sa 26 poena, Kari je imao 24, dok je Hild bio treći sa 19 poena.

Doći ovde i pobediti najboljeg šutera svih vremena je neverovatno iskustvo, ali ne želim da neko misli da je ovo pokazatelj da sam ja bolji šuter. Mislim da sam imao sreću da šutiram prvi, nisam imao vremena da osetim nervozu, prokomentarisao je svoju pobedu Heris.

Najbolji u zakucavanju bio je Hamidu Dialo iz Oklahome, koji je zakucao preko Šakila O’Nila i ostao laktom „zakačen“ na obruču. Ispod dresa Tandera imao je znak Supermena.

U takmičenju veština nastupio je i Nikola Jokić, koji je u pNikola Jokićliminisao Nikolu Vučevića, ali je poražen u polufinalu od kasnijeg pobednika Džejsona Tejtuma. Tejtum je u finalu bio bolji od Trea Janga, a trijumfovao je zahvaljujući pogođenoj trojci sa pola terena.

 

Komentari
Advertisements