Oglasio se Čović: Neću da čestitam pobedu nekome ko ju je ukrao

Nebojša Čović

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović nije bio zadovoljan suđenjem na današnjem finalu u Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

U dramatičnoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, crno-beli su slavili sa 76:74 poenima u poslednjim sekundama meča, nakon što je Bili Beron faulirao Džoka Lendejla.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović kritikovao je izbor sudija Košarkaškog saveza Srbije (KSS) za današnji meč i dodao da ne želi da čestita Partizanu na osvojenom trofeju.

– U KSS-u se nalazi skup amatera. Čist faul u napadu nije sviran. To je Belošević tendenciozno radio celu utakmicu, a onda Obrknežević na kraju svira što se ne svira. Mi ćemo preispitati da li u ovakvim akcijama uopšte da učestvujemo. Sad mi je jasno zašto KSS lobira da preuzme Košarkašku ligu Srbije. Radi se o krađi. Država treba da se pozabavi s tim. Sedam godina vređaju moju suprugu, a nešto nisam video da ste se vi iz medija istakli u osudi. Sudije imaju sindrom jednog poznatog kriminalca iz Kraljeva, ali to treba da bude nadležnost organa. Baš kao i kršenje statuta KSS. Nijedna odluka nije statutarna. Crvena zvezda je ovim završila diskusiju, a svakako neću čestitati pobedu nekome ko ju je ukrao – rekao je Nebojša Čović.

Komentari
Advertisements