Oglasio se Mijailović: Finale vraća veru u srpsku košarku, ovo je početak velikih stvari

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je da finale Kupa Radivoja Koraća vraća veru u srpsku košarku, ali da još mnogo posla očekuje njegov klub.

Još mnogo nam posla predstoji kako bismo se radovali onako kako treba da se radujemo. Finale sa Zvezdom bilo je vrlo kvalitetno – igra koja vraća veru u srpsku košarku, uz izvanredan ambijent sa obe strane. Pobedili smo i za takve trenutke se živi, oni nam daju vetar u leđa da radimo još bolje i više, rekao je Mijailović za Sport klub.

On nije želeo da komentariše izjavu Nebojše Čovića, već je umesto toga rekao da je ovo početak velikih stvari za Partizan.

Osetio je Trinkijeri šta je Partizan, verovao je u ekipu kada je prihvatio da dođe poslušavši svoj instinkt. Jeste se tim potezom vratio dva koraka unazad u karijeri, ne zato što je Partizan mali klub, nego zato što je poznata situacija u kojoj se Partizan nalazio pre dve godine, kada je bio na ivici egzistencije, bez uprave, igrača, stručnog štaba. Sada polako slažemo kockice onako kako smo planirali, u Upravnom odboru su kvalitetni ljudi iz poslovnog sveta, osvežili smo menadžment. Ovo je tek početak velikih stvari, dodao je Mijailović.

Komentari
Advertisements