Trinkijeri: Uvek nam nešto fali, upropastili smo Zvezdin plan

Andrea Trinkijeri

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri istakao je da je njegovoj ekipi ponovo nešto falilo da dođe do trijumfa u današnjem derbiju protiv Crvene zvezde.

I u drugom ,,večitom derbiju“ u ABA ligi ove sezone, košarkaši Crvene zvezde došli su do trijumfa (70:68). Partizan je imao poslednji napad za evenutalnu pobedu, ali crno-beli nisu uspeli da ga realizuju.

Italijan na klupi gostiju Andrea Trinkijeri rekao je da ekipi falilo malo da dođe do trijumfa.

Čestitao bih Zvezdi. Mi smo loše igrali. Imali smo dosta igrača u kontra ritmu, ali ekipa je to dobro sakrila. Igrali smo do kraja, iako nismo dobro igrali. To je dobra stvar. Na kraju, falila nam je jedna odbrana i jedan napad. Mislim da je jedini igrač koji nam je smetao bio je Odžo, za kojeg nismo našli rešenje. Nismo pogađali otvorene šuteve i na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali…Uvek nam nešto fali.

Trinkijeri je upitan od strane novinara da li je očekivao više od Zvezde večeras.

Nisam gledao treninge Zvezde svaki dan, pa nisam znao šta tačno da očekujem. Imaju vrhunsku ekipu, sa puno kvaliteta. Mi smo pravili neke greške kada nije trebalo. Igrali smo loše, ali i dalje smo bili u meču. I glavom i telom. To je jako važno – kazao je Trinkijeri.

Trener Partizana je istakao da je njegova ekipa ,,pomutila“ planove Crvene zvezde.

Nije loše kad loše igraš u ovakvoj utakmici. Prave ekipe su u stanju da igraju loše, ali i pored toga ostanu u utakmici. Zvezda je ušla u meč da nas ,,razvali“, ali nisu to uspeli.

Renfro je izašao ranije zbog povrede, a novinare je zanimalo šta se dogodilo sa plejom Partizana.

 – Nemam pojma. Nije poginuo – završio je Trinkijeri.

Komentari
Advertisements