Rivers o svom prvom derbiju: Bilo je veoma frustrirajuće

Kej Si Rivers

Kej Si Rivers je imao neslavan debi u dresu Crvene zvezde.
P

romašio je svih 7 šuteva na utakmici, 3 za 2p, 2 za 3p i dva slobodna bacanja u samoj završnici kojima je mogao da overi trijumf svog tima. Nije to učinio, a Vanja Marinković u poslednjoj sekundi nije uspeo da donese produžetak crno-belima. Amerikanac zna šta se od njega očekuje i naglašava da je ovo bio samo jedan od onih dana.

Uh, ta bacanja, bilo je baš frustrirajuće. Znam kakva su očekivanja. Deset godina sam profesionalac i znam šta se traži od mene. Mentalno sam dobro. Bio je ovo jedan od onih dana. Dok su saigrači igrali Kup, ja sam pauzirao i treba mi vreme da se naviknem na sve. Da zajedno stvorimo hemiju. Dobra stvar iz ovog meča je što smo pobedili, rekao je Rivers za Blicsport.

Rivers nema dilemu da će stvari doći na svoje mesto.

Drugačije je na teninzima nego na utakmicama. Tamo igrate sa svojima, sada je tu drugi tim, igra se pet na pet i sve što sam meč donosi. Još tražimo idealan balans. Sve ovo je proces koji traje. Na meni je da radim sve ono što znam i umem i što sam radio u prethodnim timovima. Svi smo mi odrasle osobe, biće to u redu, zaključio je sjajni šuter.

Komentari
Advertisements