ROSONERI NE STAJU: Milan dovodi pojačanje iz Barselone?!

Uprava Milana je posle duže vremena u zimskom prelaznom roku u potpunosti pogodila sa pojačanjima pošto su Paketa i Pjontek za vrlo kratko vreme pokazali da na njih Milan u budućnosti može ozbiljno da računa.

Međutim, „rosoneri“ u letnjem prelaznom roku žele da nastave sa trendom dobrih kupovina, kako bi još više ojačali tim pošto Milan ima velike šanse da naredne sezone nastupa u Ligi šampiona.

Po pisanju „Gazete delo Sport“ sportski direktor kluba Leonardo je započeo pregovore sa fudbalerom Barselone Markom Kukurelom koji je trenutno na pozajmici u Eibaru!

Levi bek je standardan u ovom španskom prvoligašu, a ono što je jako bitno je i to da može da igra i kao klasično krilo, što bi sasvim sigurno obradovalo trenera Gatuza koji i inače traži igrače sa ofanzivnim karakteristikama po boku.

Iako su u Barseloni proteklog leta ozbiljno razmišljali o tome da ga polako uvode u prvi tim, sada ekipa sa Nou Kampa nema apsolutno ništa protiv njegove prodaje.

Po nekim nezvaničnim informacijama cena je 11 miliona evra, a to „rosonerima“ ne bi trebalo da predstavlja problem i pored činjenice da imaju određene finansijske probleme.

Komentari
Advertisements