Tomić: Konačno kompletan sastav

Milan Tomić trener Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su za Zadar gde će u subotu od 17 časova odigrati meč 21. kola ABA lige.

Trener Milan Tomić konačno može da bude zadovoljan kadrovskom situacijom s obzirom da će na raspolaganju imati sve igrače.

Posle dužeg vremena ponovo imamo na raspolaganju kompletan sastav jer se Ognjen Dobrić vratio u trenažni proces. Iako nemamo rezultatski imperativ, idemo u Zadar sa ambicijom da odigramo dobru utakmicu. Utakmica koju smo odigrali u prethodnom kolu pokazala je da nas nikakve kalkulacije ne interesuju, pristupamo svakoj utakmici kao da je od rezultatskog značaja i tako će biti i u Zadru. Znamo da nas očekuje teška utakmica, u dobro poznatom ambijentu protiv dobre ekipe koja je pokazala veliki kvalitet protiv Budućnosti u Podgorici bez obzira na skraćeni roster, izjavio je Tomić.

Svoja očekivanja od ovog meča izneo je i Dejan Davidovac.

Utakmica u Zadru biće prava prilika za nas da uhvatimo ritam za najvažnije utakmice koje nam predstoje. Naravno, tu mislim na plej-of koji nije daleko. Imamo taj luksuz da ne moramo da razmišljamo o poziciji na tabeli, ali to ne menja činjenicu da ćemo takmičarski pristupiti utakmici u Zadru. Nismo ekipa koja kalkuliše, a to smo već pokazali. Idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu i pokušamo da ostvarimo još jednu pobedu, rekao je Davidovac.

Komentari
Advertisements