Đoković spreman za Amerikanca

Najbolji teniser sveta Novak Đokovićrekao je da se raduje povratku na teren uoči svog prvog meča u singl konkurenciji na Mastersu u Indijan Velsu.

Đoković je igrao u dubl konkurenciji sinoć i u paru sa Fabiom Fonjinijem je došao do trijumfa. Sutra, tri sata nakon ponoći, najbolji svetski teniser za protivnika će imati Amerikanca Bjorna Fratanđela, te će tako odigrati svoj prvi meč od Australijan opena.

– Prošlo je dosta vremena otkako sam odigrao poslednji meč. Radujem se povratku, nedostaje mi da se takmičim. Ipak, mogu da kažem da sam uživao u vremenu koje sam proveo van terena. Bio sam u Srbiji, družio sam se sa svojim roditeljima i ljudima koje ne srećem često. Imao sam vremena da procesuiram sve što se desilo u Australiji – kazao je Đoković i dodao:

 – Radio sam naporno više od tri nedeljue. Spremao sam se i fizički i psihički kako bih bio spreman za jedan od najvećih turnira na svetu.

Utisak je da je Novak Đoković u ovim trenucima nepobediv, ali srpski teniser se ne slaže sa tim.

 – Ne znam da li bih rekao tako. Siguran sam da nisam jedini koji pokušava da stvori utisak da je na visini zadatka sve vreme. To je mnogo lakše reći nego uraditi. Međutim, to je ono čemu svi težimo – rekao je Đoković.

Komentari
Advertisements