Bukić ponovo o incidentu u Splitu: Imaju oni taj problem i u Beogradu kad zalutaju sa pogrešnom trenerkom

Perica Bukić

Nakon što se atmosfera posle napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu malo smirila, a Regionalna liga nastavljena sa srpskim klubovima, prvi čovek ovog takmičenja, Perica Bukić, dao je intervju u kojem se još jednom dotakao ove teme.

Legendarni hrvatski vaterpolista ponovio je još jednom da osuđuje incident, ali je i poslao poruku igračima Crvene zvezde, samim tim i ostalim srpskim klubovima koji će u budućnosti igrati u Hrvatskoj, da je trebalo da budu oprezniji.

Taj animozitet između određenih sredina postoji, a još me više žalosti kad se to događa i u Hrvatskoj, između Dubrovnika, Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke. Sport treba da bude fešta, veselje, a ne prilika za 50 huligana s jedne i njih 50 s druge strane druge strane za sudar na nekoj benzinskoj pumpi. To treba svesti u okvire da se takvi događaji izbegavaju i onemogućavaju. Što se tiče ovoga u Splitu, mi smo svi ekspresno osudili taj incident, a i oni su trebali da budu malo oprezniji, ne baš da hodaju u trenerkama Zvezde po Splitu. Pa imaju oni i problema u Beogradu kad sa krivom trenerkom – zalutaš. Znamo za taj odnos Hrvatske i Srbije u odnosu na istoriju, rat, tu treba biti oprezan i pametan, izjavio je Bukić za portal 100odsto.hr.

Komentari
Advertisements