Milojević pred Radnik: Navijači dođite, biće teška utakmica

Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, pozvao je navijače da u što većem broju dođu na utakmicu sa Radnikom i pomognu igračima da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije.

Kup je specifično takmičenje, drugačije nego prvenstvo. Igra se jedna utakmica. Skoro smo igrali sa Radnikom u Surdulici i tada sam rekao da od ulaska u Superligu sada ima najbolju ekipu, sa jako dobrim trenerom Milanom Milanovićem. To je moglo da se vidi i posle našeg poslednjeg susreta. Radnik je disciplinovana i brza ekipa, dobro izbalansirana. Blizu je ulaska u plej-of što bi bio veliki uspeh za Radnik i samu Surdulicu. Čeka nas izuzetno teška utakmica, jer nema popravnog. Dobro ćemo se spremiti i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Znam da je u pitanju radni dan, ali bismo volelo da uz njihovu pomoć preskočimo još jednu prepreku, izjavio je Milojević.

Novih kadrovskih problema nema.

Marinovo stanje biće poznatije posle snimanja, videćemo koliko je ozbiljna, ima naznaka manje povrede. Sa Boaćijem je poznata situacija, novih kadrovskih problema nemamo. Rodić i Gobeljić su i dalje u procesu oporavka, ide pauza od dve nedelje, želimo da izbegnemo potencijalni rizik i očekujemo ih posle pauze.

Cilj je jasan, Crvena zvezda želi duplu krunu.

Dupla kruna nam je cilj. Prošle godine nismo uspeli, zato smo dosta i oprezni što se tiče predstojeće utakmice. U polufinalu su dve utakmice, zato sada treba biti dodatno obazriv. Nismo nešto posebno pričali, imamo filozofiju našu da nam je prva naredna utakmica najbitnija, tako se i sada ponašamo, zaključio je trener crveno-belih.

Komentari
Advertisements