LA LIGA ILI SERIJA A? Ronaldo otkrio koje takmičenje je neuporedivo zahtevnije!

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je u utorak uveče het-trikom izbacio Atletiko Madrid iz Lige šampiona i doneo svom Juventusu četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Čitav svet oduševljen je partijom Portugalca protiv madridske ekipe, a u razgovoru za video-striming servis DAZN, otkrio je, između ostalog, u kojoj ligi mu je bilo najteže da igra, kako mu se sviđa Serija A, a uporedio je i fudbal na „čizmi“ sa La Ligom.

Balans između timova je odličan, pogledajte i kakav je kvalitet na individualnom nivou. Brzo sam se navikao na Seriju A, koja je vrlo teško takmičenje. Iskreno, kada sam dolazio, nisam očekivao da će Serija A biti tako teška za napadače, da je liga tako izazovna i teška. To me je saznanje dodatno usrećilo,“ iskren je Ronaldo.

On je potom uporedio LA Ligu i Seriju A.

Po mom mišljenju, Serija A je zahtevnija od Primere. U Španiji je sve otvoreno, timovi više rizikuju, dok je ovde prioritet odbrana. U Španiji nije tako, ekipe igraju otvorenije, otkrio je Portugalac.

Kristijano Ronaldo smatra da je Premijer liga jedino zahtevnije takmičenje od Serije A.

Igrao sam u Engleskoj pet godina i mislim da je to jedina liga gde je teže postići gol nego u Italiji, zaključio je Ronaldo.

Komentari
Advertisements