Marin dobio najlepši poklon za rođendan

Marko Marin

Posle Rodića i Joveljića i treći potpis pao je u Crvenoj zvezdi u poslednja dva dana.

Na svoj 30. rođendan Marko Marin je produžio ugovor sa crveno-belima do 2021. godine.

– Marko Marin je veoma bitan igrač za Crvenu zvezdu i neko ko je brzo osvojio srca svih navijača. Sa punim pravom i razlogom produžio je ugovor na zadovoljstvo i kluba i navijača. Marin je u ovih šest meseci pokazao da se radi o izvanrednom igraču. Mogu slobodno da kažem da dosta dugo u Crvenu zvezdu nije došao igrač njegovih kvaliteta. Srećan sam što ćemo ga još dugo gledati na Marakani – rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Ni Marin nije krio zadovoljstvo što je baš na dan kada je proslavljao 30. rođendan potpisao i novi ugovor.

– Lepo je proslaviti rođendan na ovaj način, mnogo sam srećan. Sigurno da mi je produžetak ugovora jedan od najlepših poklona. Želim da nastavimo da koračamo stazom uspeha. Nadam se i osvajanju duple krune. Još jednom želim da se zahvalim generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i svima u upravi kluba što su mi omogućili da letos dođem u omiljen klub. To mi mnogo znači, idemo dalje – rekao je Marin.

Crveno-beli maestro tako se pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću i Milanu Rodiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

– Od prvog dana se ovde osećam kao kod kuće. Saigrači, navijači, ljudi u klubu, svi su me prihvatili fenomenalno i zato sam odlučio da još ostanem. Mnogo je bitno što smo sačuvali kostur tima, da se ne menja pola ekipe na svakih pola godine. Imamo kvalitet, dokazali smo i kada se pridruže pojačanja, lakše je da se uklope u ekipu koja je duže na okupu i u kojoj sve dobro funkcioniše. Mislim da je to velika stvar i za ostvarivanje ciljeva, da se opet kvalifikujemo za grupnu fazu evropskog takmičenja.

Marin je imao i poruku za sve navijače koji ga obožavaju.

– Stvarno su fenomenalni. Od prvog dana su me prihvatili, podržavaju ekipu stalno. Samo neka tako nastave, pa da se zajedno radujemo mnogim uspesima – zaključio je Marin.

Komentari
Advertisements