FMP: Bez navijača Partizana u Železniku

Detalj sa utakmice Partizan - FMP

Pred utakmicu 22. kola ABA lige između FMP-a i Partizan, klub iz Železnika se oglasio saopštenjem za javnost, kojim obaveštava da navijačima crno-belih neće biti omogućen ulazak u dvoranu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– KK FMP obaveštava da će ulaz na utakmicu 22.kola ABA lige između KK FMP i KK Partizan NIS, biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica našeg kluba, kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice.

Meč poslednjeg 22. kola ligaškog dela regionalne lige, na programu je u subotu 16.03.2019.godine od 17 časova u dvorani „FMP Arena“ u Železniku.

Klub takođe podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, nema „organizovanog dolaska gostujućih navijača“ a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan NIS bio domaćin 15.12.2018.godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen JEDNOM službenom licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 11.kola ABA lige jtd, koja je odigrana u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u kojoj je KK Partizan NIS bio organizator i domaćin.

Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 17 časova, navodi se u saopštenju FMP-a.

Komentari
Advertisements