Lider ne kalkuliše

Milan Tomić

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u subotu ekipu Mege u utakmici 22. kola ABA lige jtd. O predstojećem meču govorili su trener Milan Tomić i prvotimac Dejan Davidovac.

Crveno-beli su već obezbedili prvo mesto pred plej of, ali žele na pravi način da završe regularni deo takmičenja u kome su praktično od prvog kola proveli na prvom mestu.

Trener Milan Tomić očekuje dobar meč protiv kvalitetnog rivala i još jednom je ponovio da Crvena zvezda neće kalkulisati, te će ići na pobedu.

Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, mi smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvežimo tokom ove nedelje i pripremamo za ono to sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobedama pravi najbolja atmosfera za ono što sledi, a to je plej-of – rekao je Milan Tomić.

Sličnog razmišljanja je i Dejan Davidovac.

– Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navihača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem delu sezone – kazao je Davidovac.

Utakmica sa Megom igra se u dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 19 časova, a karte su puštene u prodaju u četvrtak u svim poslovnicama „tickets.rs“ takođe će biti u prodaji i na blagajnama dvorane na dan utakmice.

Komentari
Advertisements