Poruka iz Partizana: Situacija je neizdrživa, klub je na ivici gašenja

Vaterpolisti Partizana

Vaterpolo klub Partizan već godinama prolazi kroz teške trenutke, a poslednjih dana problemi su kulminirali do te mere da crno-beli najverovatnije neće otputvati u Split na utakmicu Regionalne lige sa Jadranom.

Novac za odlazak u Split nemamo! Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz kultnog filma „Ko to tamo peva“. Spavamo u najjeftinijim i najbednijim mogućim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu. Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponozora! Pravo da vam kažem, nemam više ni koga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja dovijala sam se kako bih obezbedila novac za prevoz i smeštaj, izjavila je Tatjana Rakas, direktor Partizana, a preneo Kurir.

Ona je konstatovala da je situacija neizdrživa, a klub je na ivici gašenja.

Znate šta, da se ovde radi o nekoj bahatosti, da se ja nešto rasipam parama ili kradem, pa da razumem da se ovaj klub stavi na marginu, ali ovako…Pa, nama tri dana deca ne treniraju jer nemamo mazuta. Temperatura vode je 23 stepena. Imamo 350 dece koja vole vaterpolo, koja žele da budu novi Filipovići, Mandići, Jakšići, ali bez elementarnih uslova…Šta da vam dalje pričam, klub je na ivici gašenja, ovakva situacija je neizdrživa, dodala je Tatjana Rakas.

Komentari
Advertisements