Tomić: Pobeda za dobru atmosferu pred plej-of

Milan Tomić trener Crvene zvezde

Ostalo je da se odigra još jedno kolo regularnog dela sezone u ABA ligi.

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova ugostiti ekipu Mega Bemaxa, a trener Milan Tomić istakao je da njegov tim želi da na pravi način završi regularni deo sezone.

Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, mi smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvežimo tokom ove nedelje i pripremamo za ono to sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobedama pravi najbolja atmosfera za ono što sledi, a to je plej-of, rekao je Tomić za klupski sajt.

Na sličan način razmišlja i Dejan Davidovac.

Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej-of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navihača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem delu sezone, izjavio je košarkaš crveno-belih.

Komentari
Advertisements