Đorđević: Žreb ništa ne menja – Srbija ide na medalju

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević prokomentarisao je današnji žreb uoči početka Svetskog prvenstva u Kini.

Žrebom u kineskom gradu Šenženu, danas je odlučeno da će naša seniorska reprezentacija igrati u ,,D“ grupi Svetskog prvenstva u Kini sa selekcijama Italije, Filipina i Angole.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je posle žreba da će ,,orlovi“ svakom rivalu prići sa mnogo poštovanja, ali da to neće promeniti stav reprezentacije prema kojem se na svakom meču ide na pobedu.

– Za nas je ovaj žreb bio samo jedna formalnost koja je završena. Svakom rivalu prilazimo sa mnogo poštovanja, ali protiv svakog protivnika idemo na pobedu. Naš plan i program se ne menja u odnosu na rezultate žreba, a naši motivi i ambicije uvek ostaju isti. Srbija na svakom takmičenju ide na medalju i to je naš osnovni cilj i na Svetskom kupu u Kini. Na nama je da se dobro pripremimo i da nastavimo da, iz godine u godinu, potvrđujemo kvalitet dobrim rezultatima – poručio je selektor Đorđević.

Svetsko prvenstvo u Kini održaće se od 31. avgusta do 15. septembra ove godine.

Komentari
Advertisements