Srbija bez Matića na Nemačku i Portugaliju, ali to nije jedina briga

Nemanja Matić i Mladen Krstajić

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da Nemanja Matić neće učestovati u predstojećoj akciji ,,orlova“ zbog povrede.

,,Orlovi“ se ovog popodneva okupljaju u Staroj Pazovi uoči utakmica sa Nemačkom i Portugalijom, ali na samom početku, selektor Krstajić nije doneo dobre vesti što se sastava za ta dva meča tiče.

 – Imamo problema sa povredama. Kostić neće moći protiv Nemačke, a Nemanja Matić ni za Nemce ni za Portugal. Poslednju utakmicu je odigrao 80 minuta i nije spreman, nažalost, neće moći da nastupi – kazao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi i nastavio:

Mladen Krstajić

Uz to, Dušan Tadić ima problem sa primicačem. Kostić je takođe imao problem sa zadnjom ložom i primicačem, na probleme se žalio i Aleksandar Mitrović. Na četiri ili pet igrača već ne možemo da računamo protiv Nemačke!

,,Orlovi“ će odraditi jedan trening u Staroj Pazovi, a potom putuju u Volfzburg, gde ih u prijateljskoj utakmici očekuje Nemačka. Nakon toga, sledi i otvaranje kvalfiikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa Portugalijom u Lisabonu.

 – Povrede su sastavni deo sporta. Nismo imali sreće da nas zaobiđu, nema kuknjave i žala, imamo momke koji će dati sve od sebe. Nemamo mnogo vremena da se spremimo, jedan trening ovde, putujemo, tamo ćemo odraditi jedan trening i potom igrati sa Nemcima. Potom Portugal koji je jako važna utakmica za nas – istakao je Krstajić.

Komentari
Advertisements