PAKLEN PLAN „ROSONERA“: Pjontek dobija društvo u napadu?!

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Milana pružaju dosta dobre partije ove sezone i veoma blizu su plasmana u Ligu šampiona na koji čekaju dosta dugo.

Ipak, u prošlom kolu su doživeli poraz od Intera u velikom gradskom derbiju, što je sigurno pokvarilo raspoloženje u taboru ovog trofejnog kluba.

Žele Leonardo i Maldini da nastave sa dobrim pojačanjima nakon što su u zimskom prelaznom roku pogodili sa Pjontekom i Paketom, a Brazilac je rešenje pronašao u svom zemljaku.

Naime, Leonardo je već otpočeo pregovore sa sjajnim napadačem Evertona Ričarlisonom!

Italijanski mediji prenose da su dva strane u odličnim odnosima, i da bi jedina prepreka na putu ovog transfera bili veliko obeštećenje koje traži ekipa iz Premijer lige. Po nekim nezvaničnim informacijama, Everton će tražiti oko 60 miliona evra, i postavlja se veliko pitanje da li „rosoneri“ mogu da plate tu cifru.

Poznato je da če „rosoneri“ ukoliko se plasiraju u Ligu šampiona dobiti veliki budžet za pojačanja, ali treba dodati i to da će ekipa koju sa klupe predvodi Đenaro Gatuzo gotovo sigurno otkupiti Bakajoka.

Ipak, ne treba sumnjati u pregovaračke sposobnosti Leonarda koji se zaista dobro pokazao ove zime kada su u klub došli Pjontek i Paketa koji su u vrlo kratkom periodu postali izuzetno važni šrafovi Gatuzove ekipe.

Ove sezone je Ričarlison postigao 13 golova na 32 nastupa za „Karamele“ a pored toga je sakupio i šest mečeva za reprezentaciju Brazila na kojima je postigao tri gola.

Komentari
Advertisements