Miško Ražnatović prokomentarisao meč između Crvene zvezde i Partizana

miško ražnatović

Košarkaški menadžer i vlasnik Mega Bemaxa Miško Ražnatović prokomentarisao je jučerašnji prvi meč polufinalne serije ABA lige i dao svoj sud u vezi sa narednim utakmicama koje nas očekuju, preneo je ,,Telegraf“.

Ražnatović je bio pokraj terena hale ,,Aleksandar Nikolić“ gde je juče posmatrao trijumf Crvene zvezde nad Partizanom od 106:101. Bilo je veoma neizvesno, pa ni sam Ražnatović nije mogao da prognozira pobednika.

 Generalno sam poznat kao neko ko jako loše prognozira zbog viška informacija koje imam, a ne pamtim da je za neku utakmicu kao za ovu ovako teško bilo dati prognoze. Šanse su zaista 50-50 – rekao je za ,,Telegraf“ Miško Ražnatović.

U drugom polufinalu u kom se sastaju Cedevita i Budućnost, favorit je po njegovom mišljenju nešto izraženiji.

– Takođe smatram da, ako bilo koja od ovih ekipa bude igrala finale sa Budućnošću, s obzirom na to da verujem da će Budućnost igrati finale, a ne Cedevita, situacija će biti potpuno identična. Potpuno jednake šanse će imati – kaže Ražnatović i nastavlja:

 – Pokazalo se da domaći teren u ABA ligi i nije tako velika prednost jer u prethodne tri godine, dvaput ekipa koja je bila prva nije uzela trofej. Sada domaći teren ima Zvezda gde u poslednje vreme publike nije bilo previše i oni najvatreniji navijači ne dolaze. Tako da, gubi se ta prednost domaćeg terena, a o prednosti domaćeg terena Cedevite je iluzorno govoriti. Ta neka prednost na papiru, ne predstavlja jezičak na vagi koji bi trebao da prevagne. Samo se nadam da će sve proteći u najboljem redu i sportski, a pobediće najbolji – objašnjava Miško Ražnatović.

Komentari
Advertisements