Krstajić: Uveren sam da imamo moćnu reprezentaciju

Fudbalska reprezentacija Srbije je na dva poslednja gostovanja igrala nerešeno sa selekcijom Nemačke u prijateljskom susretu, i što je još važnije sa Portugalijom u kvalifikacijama za EUERO 2020.

Selektor „orlova“ Mladen Krstajić je u razgovoru za Novosti naglasio da je ovo tek početak puta čiji je krajnji cilj plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Prvi ja neću da letim i da umišljam kako smo prešli neki značajan put. Ista stvar važi i za reprezentativce. Remi sa nekadašnjim svetskim prvakom i aktuelnim šampiom Evrope smo izborili čak i bez sedmorice standardnih igrača. Ko zna da li ćemo se svega ovoga uskoro sećati, rekao je Krstajić za Novosti.

U nastavku Srbija će u junu put Ukrajine (7.6.2019), a potom sledi duel sa Litvanijom na domaćem terenu tri dana kasnije.

Videlo se da možemo i sa jačima od sebe. Jačima, bar na papiru. Samo se nadam da ćemo u junu biti kompletni, u najjačem sastavu, jer sam uveren da zaista imamo moćnu reprezentaciju koja je spremna za novi veliki rezultat i plasman na važno takmičenje. Cilj cele fudbalske Srbije je plasman na Prvenstvo Evrope 2020. godine i ako se na njega ne plasiramo, to ću smatrati svojim ličnim sportskim neuspehom, dodao je Mladen Krstajić.

Komentari
Advertisements