Saša Pavlović zna recept za preokret

Saša Pavlović

Saša Pavlović trenutno je član Upravnog odbora KK Partizan, koji polako kreće stazama stare slave.

Aktuelna je polufinalnaa serija plej-ofa ABA lige, u kojoj crno-beli gube od Crvene zvezde sa 1:0 u seriji, a ljubimac grobara je u razgovoru za Novosti istakao da Partizan ima šanse da napravi preokret.

Utakmica je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolji derbi. Stvarno mi je žao što je Partizan izgubio, ali naravno još ništa nije gotovo. Verujem da ako crno-beli odigraju na nivou, mogu da uđu u finale, rekao je Pavlović za Novosti.

Pavlović, koji je veći deo karijere proveo u NBA ligi, zna recept za trijumf Partizana, i smatra da ekipa ne treba da ima pritisak, već da igra kao tim.

Odbrana će biti ključna. U velikim utakmicama presudna je igra u defanzivi. Ali protiv ovakve Zvezde mora i napad da bude na visokom nivou, kao što je bio u prvom polufinalnom susretu. Nema nikakvog pritiska, svi znaju da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. I to može da bude samo plus za Partizan, a nikakvo opterećenje Zajedno su tim. Uvek neko drugi od igrača može da iskoči. Što više igraju kao ekipa, to su veće šanse za pobedu. To su pokazali u prethodna tri derbija koja su odlučena na jednu loptu, dodao je nekadašnji košarkaš Partizana.

Komentari
Advertisements