Savić objavio imena 15 igrača koji napadaju Evropa Kup u Zagrebu

Dejan Savić, Evropsko prvenstvo u Barseloni, Srbija - Rusija 11:9

Kako je i najavio Dejan Savić je nakon jučrašnjeg večernjeg treninga skratio spisak odnosno saopštio imena 15 vaterpolista koji će igrati na završnom turniru Evropa Kupa.
Na spisku se nalaze Branislav Mitrović (OSCE), Dimitrije Rističević (Katanija), Viktor Rašović (Solnok), Filip Filipović (Pro Reko), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Sava Ranđelović (OSC), Duško Pijetlović (Dinamo), Đorđe Lazić (Solnok), Andrija Prlainović (Solnok), Ognjen Stojanović (Miškolc), Strahinja Rašović (Eger) i Miloš Ćuk (Mladost).

Ovih 15 igrača pokušaće da u Zagrebu od 5. do 7. aprila Srbiji donese pri trofej u ovom takmičenju. Ovo je drugo izdanje Evropa Kupa, a prošle godine na finalnom turniru u Rijeci trijumfovala je Hrvatska.

Prvi rival Srbije biće Španija u četvrtfinalu, a ukoliko prebrodi ovu prepreku u polufinalu će se sastati sa pobednikom meča Hrvatska – Grčka. U drugom delu kostura snage će odmeriti Italija – Rusija i Crna Gora – Mađarska.

Komentari
Advertisements