Na koga Stojković upire prstom: Krstajiću je zabranjeno da me poziva u reprezentaciju

Vladimir Stojković

Mnogo bure podigla je odluka selektora Srbije Mladena Krstajića da na spisak za utakmice protiv Nemačke i Portugalije ne uvrsti golmana Vladimira Stojkovića.

Iskusni čuvar mreže, koji je gotovo čitavu deceniju bio jedinica „orlova“, je u razgovoru sa novinarem Nebojšom Petrovićem za Instagram stranicu „Stadionska groznica“ istakao da je za njega priča oko nacionalnog tima gotova, a da za to lično nisu krivi ni selektor Krstajić, ni prvi čovek Saveza Slaviša Kokeza.

Što se tiče reprezentacije, mislim da je priča sa mnom završena. I da se razumemeo, to nema veze ni sa selektorom, ni sa predsednikom FSS. Znam šta mi je Krstajić rekao u avionu posle utakmice sa Brazilom na SP (’branićeš za Srbiju dokle god budeš mogao da stojiš na nogama’) i znam šta Slaviša Kokeza misli o meni. Uostalom, nije mi slučajno uručio ’Zlatnu loptu’, kao prvom golmanu i prvom igraču iz domaće lige koji je imao čast da ponese to laskavo priznanje. Nemam ništa protiv Krstajića, a Kokezu veoma poštujem. Dakle, daleko od toga da neko od njih dvojice neće Stojkovića u reprezentaciji. Sabrao sam dva i dva i shvatio o čemu se radi, rekao je Stojković za „Stadionsku groznicu“.

Ostaje pitanja na koga tačno golman Partizana upire prstom. Stojković je takođe naglasio da Srbija ima dva dobra golmana.

Viša sila. Jednostavno, Krstajiću je zabranjeno da me poziva u reprezentaciju. Pomirio sam se sa tom odlukom i ne razmišljam više o svojoj reprezentativnoj karijeri. Hvala bogu, imamo dva sjajna golmana. Pored Dmitrovića, tu je i mali Rajković. Krenulo nam je odlično u kvalifikacijama i nema razloga da se bavimo pričom ko nije na spisku. Dugo sam u srpskom fudbalu, znam kako vetar duva i ne zanosim se obećanjima da ću jednog dana ponovo biti na golu reprezentacije, dodao je Vladimir Stojković.

Komentari
Advertisements