Repeša: Imam recept za pobedu nad Zvezdom

Jasmin Repeša

Trener Budućnosti, Jasmin Repeša, odmah posle pobede u Zagrebu i plasmana u finale ABA lige najavio da je cilj odbrana titule.

Hrvatski stručnjak je objasnio zbog čega je važno drugu sezonu uzastopno postati šampion regionalnog takmičenja.

Izuzetno je to bitno. A evo i zašto, objasniću. To je projekat koji raste, koji ima postavljene one najglavnije pretpostavke, da se desi uspeh, da se ostvari kontinuitet. Projekat koji ima ovakvu publiku i podršku, to je neprocenjivo. Projekat koji ima stabilnost i vođstvo predsednika Bokana, pa Upravnog odbora, do svih angažovanih i posvećenih u Budućnosti. I tu nije kraj, to je projekat koji ima infrastrukturu za nivo kojem klub teži. I sve su to bitne pretpostavke da se raste dalje. I onda tu dođemo mi, da tu podršku koja se oseća na svim nivoima, vratimo na terenu, rekao je Repeša, a prenela Pobjeda.

Postoje stvari koje njegovi igrači moraju da poprave u finalu.

Sigurno je mnogo stvari koje možemo i moramo da popravimo. Svaki od njih mora da pruži ono nešto, još malo više. Eto, to je jedini recept. Prosto je, kad samo treba da pratite put koji ste zacrtali, dodao je Repeša.

Nije želeo mnogo o atmosferi koja će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sigurno biti paklena.

Ne bih ja o tome mnogo, moram da razmišljam o ekipi. U ovom timu imamo igrače koji su imali iskustvo igranja na teškim terenima, kada su suočeni sa pritiskom sa tribina od protivničkih navijača. To je jedan od kvaliteta koji zahteva košarka na ovom nivou, kada birate tim i dovodite igrače, zaključio je trener Budućnosti.

Komentari
Advertisements