Sjajna odluka Rukometnog saveza Srbije pred meč sa Hrvatskom!

Rukometna reprezentacija Srbije igra protiv Hrvatske u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Promenjeno je mesto odigravanja ovog važnog susreta, pa će „orlovi“ dočekati „kauboje“ u „Štark areni“, u četvrtak, 12. aprila od 18 časova. Ulaz će bioti besplatan, a li je neophodno da se podigne karta.

Prenosimo kompletno saopštenje Rukometnog saveza Srbije:

Rukometni savez Srbije obaveštava sportsku javnost da će utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020 između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u „Štark areni“.

Termin utakmice ostaje isti – četvrtak, 18 časova.

Ulaz na utakmicu u „Štark areni“ biće besplatan. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice – novac će biti vraćen na blagajni „Štark arene“ (počevši od srede 10.4 u 12 časova u narednih 30 dana). Navijačima koji su ulaznice kupili „onlajn“, povraćaj novca će biti izvršen na karticu/račun.

Svi navijači moraju preuzeti besplatne ulaznice na blagajni „Štark arene“, Bilet servisa, TC „Ušće“ i Doma Omladine uz ličnu kartu (jedna lična karta na četiri ulaznice) kako bi prisustvovali utakmici.

Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene), stoji na sajtu RSS.

RSS

Komentari
Advertisements