Jović svađa velikane: U igri 70 miliona evra

Luka Jović

Otac Luke Jovića je izjavio nemačkim medijima da njegov sin ne želi u Barselonu, jer se plaši da na Nou Kampu ne bi imao dovoljno prostora da igra i nastavi svoj razvoj.

Dan kasnije, španska „Marka“ piše da je pravi razlog dvoumljenja srpskog golgetera ponuda Reala, koji je spreman da plati više od Katalonaca. Generalni direktor „kraljevskog kluba“ Hose Anhel Sančez sastao se prošlog meseca sa Jovićevim menadžerom Falijem Ramadanijem i započeo priču o transferu Luke Jovića.

„Marka“ piše da je Real spreman da ponudi i do 70 miliona evra za napadača Ajntrahta, što je iznos koji Barselona ne želi da isprati. Navodi se da klub iz Madrida i Ajntraht od ranije imaju dobre odnose, koji su se pre svega ogledali u pozajmici mladih španskih igrača klubu iz Frankfurta. Nije isključeno da Real, pored silnog novca, u Nemačku pošalje i svog napadača Raula de Tomasa, trenutno pozajmljenog Rajo Valjekanu, kao zamenu za Jovića.

Istovremeno, mediji u Engleskoj navode da je Jović u četvrtak uveče na meču između Benfike i Ajntrahta bio na skeneru čoveka zaduženog za transfere u Mančester Sitiju. Čiki Begiristajn, sportski direktor „građana“ bio je u Lisabonu i još jednom se uverio u kvalitete srpskog napadača o čemu će izvestiti Pepa Gvardiolu.

Mančester Sitiju svakako ne bi bio problem da parira ponudi Reala od 70 miliona evra.

Komentari
Advertisements