Solskjer prodaje Matića, milioni i njemu i Junajtedu?

Nemanja Matić

Ole Gunar Solskjer je potpisao trogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom, pa će Norvežanin na leto imati priliku da sklopi tim po svojim željama.

Puno se govori o tome ko bi mogao da dođe na Old Traford, a sada je isplivao spisak fudbalera koji bi mogli da odu iz Junajteda. Najzvučnije ime, među petoricom za koje se tvrdi da će biti prodati, je srpski reprezentativac Nemanja Matić. Visoki vezista već dugo igra na Ostrvu, iz Čelsi je prešao u Mančester Junajted na izričit zahtev Žozea Murinja, sada već bivšeg menadžera “crvenih đavola“.

Nova destinacija Nemanje Matića mogao bi da bude Daleki istok, pošto su Kinezi zainteresovani za njega. Nezvanično, Matiću je ponuđen ogroman novac od neimenovanog kluba iz najmnogoljudnije zemlje, a spremljeno je i pozamašno obeštećenje za Junajted.

Ostaje nepoznato da li je Srbin voljan da se preseli u Kinu, s obzirom da sa Junajtedom ima ugovor do 2020. godine, a zarađuje više od sedam miliona evra godišnje.

I da ne zaboravimo, ostala četvorica koje Solskjer ne vidi u sastavu za narednu sezonu su: Roho, Darmijan, Valensija i Erera.

Komentari
Advertisements