Azar i Liverpul? Moguće je

Engleski premijerligaš Liverpul želi da pojača napad svoje ekipe u predstojećem prelaznom roku, pa su stoga zainteresovani za fudbalera Borusije Menhegladbah Torgana Azara, prenose belgijski mediji.

Jedan od najboljih fudbalera Menhengladbaha ove sezone informisao je klub da želi novi izazov i nemački tim je spreman da sasluša zainteresovane strane za Torgana Azara, što je potvrdio sportski direktor Borusije Maks Ebrel.

– Torgan nas je obavestio da ne želi da produži ugovor sa nama kako bi otišao na leto i načinio veći korak – kazao je Ebrel.

Liverpul je spreman da ponudi više od 42 miliona evra za Torgana Azara, koliko je, navodno, ponudila Borusija iz Dortmunda, ali uz to, dometi Klopove ekipe su iz sezone u sezonu sve veći, što bi moglo da privuče Edenovog mlađeg brata u taj klub.

Ipak, teško je verovati da bi Azar igrao u startnoj postavi Liverpula pored Mohameda Salaha, Roberta Firmina i Sadija Manea, pa prema belgijskim medijima, Menhengladbah koristi ove spekulacije kako bi povećao cenu za svog fudbalera.

Ove sezone, Azar je postigao devet pogodaka i upisao 11 asistencija u Bundesligi.

Komentari
Advertisements