Kako zaraditi na Game of Thrones?

Samo jos jedan dan je ostao do početka dugo isčekivane poslednje sezone televizijskog fenomena Game of Thrones.

U Meridianu su kreirali sjajne speciale na koje se možete kladiti. Svakako jedan od najzaniljivijih pitanja je ko će preživeti poslednju sezonu? Meridian ima fenomenalne kvote i za to.

Najinteresantniji specijal tiče se Briane od Tarta i njenog ljubavnog života! Kladi se da će Briana od Tarta biti sa Tormundom i pogodi kvotu 3,25 ili da će ipak završiti sa Džejmi Lanisterom.

U poslednjoj sezoni zelimo i da saznamo i odgovor na pitanje- ko je Princ/ Princeza koji obećan/obećana (Azor Ahai)? U Meridianu se možete kladiti na Džona Snou-a, Deneris ili Džejmija Lanistera!

I naravno najvažnije pitanje je- Ko će na kraju sjedati na Gvozdenom prestolu!? Ako tipujete na Džona Snoua, čeka Vas kvota 5.0 ako mislite da će to biti Majka zmajeva ceka vas kvota 10, a ako kao vladaoca Vesterosa odaberete mudrog Tiriona ulog ćete uvećati čak 10 puta. A ako mislite da će ipak na kraju Gvozdeni presto biti uništen i za to smo spremili kvotu 1,58.

Dok čekate početak kraja Igre prestola I nove epizode možete posjetiti Meridian sajt i razonoditi se uz fenomenalnu casino igricu Game of Thrones. Zabavi nikad kraja! Uz Meridian ste uvek na dobitku!

Komentari
Advertisements