Ako je i od Pantića, mnogo je [VIDEO]

Željko Pantić

Autor „Partizanovog vesnika“ Željko Pantić napravio je lošu uvertiru za prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije između Partizana i Radničkog.

U svojoj najnovijoj „specijalnoj“ emisiji, uz neizbežne opservacije o „večitom rivalu“, za kojeg je rekao „da u kriminalu većeg kluba od Crvene zvezde nema ne u Evropi, nego na svetu“, Pantić je žestoko izvređao golmana Radničkog iz Niša Borivoja Ristića.

– Ono govedo, golman koji je pokazivao danas, pazite, izvodi penal, pokazuje ovome gde da puca. Drugi nije ni pokušao da brani. On će sigurno probati da me traži i u sredu ponovo. Sa ozbiljnom verovatnoćom da me ovaj put nađe. Govedo zvano Borivoje. Dobro je što dolazi na stadion govedo Borivoje, a ja ću se potruditi da mu budem dostupan kada me bude tražio, poručio je Pantić.

Verbalni sukob između Ristića i Pantića datira od prošle prvenstvene utakmice na kojoj je Radnički slavio u Humskoj ulici. Tada je golman Nišlija na putu ka svlačionici tražio Pantića povicima „gde je ono g***o, ona p***a“.

– Plaćamo mu pare za dete da se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, jel treba da pocrkamo zbog njih – vikao je Ristić.

Sada mu je Pantić zakazao „ferku“ za sredu u Humskoj i bilo bi smešno da nije odvratno.

Pantić je više puta isticao da Uprava kluba sa njegovom emisijom nema ništa, ali je dužnost čelnika FK Partizan da se oglase i objasne da li stoje iza stavova iznetih na TV Partizan, u „Partizanovom vesniku“, snimljenih na stadionu u Humskoj ulici?

Možda je ipak samo reč o privatnom ratu novinara Željka Pantića koji igrom slučaja za svoju produkciju koristi Partizanovo ime.

Komentari
Advertisements