Gordić: Treba da nas je sramota

Nemanja Gordić

Košarkaš Budućnosti Nemanja Gordić rekao je da je poraz njegove ekipe u drugom meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde bio ,,sramotan“.

Pred beogradskom publikom u hali ,,Aleksandar Nikolić“ bilo je čak 38 poena razlike u korist Crvene zvezde nad aktuelnim braniocem trofeja regionalnog šampionata.

Nije imao mnogo toga da kaže, ali Nemanja Gordić je istakao da se njegov tim neće predati uprkos vođstvu Zvezde od 2:0.

– Nemam mnogo da pričam, trebalo bi da nas je sramota ovog poraza večeras, treba da imamo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u sredu, pametno i sa karakterom i da nastavimo da se borimo. Jeste 2:0, Zvezda je odigrala bolje oba meča, odbranili su svoj teren, sada je na nama da odbranimo naš – rekao je Gordić novinarima u bivšem ,,Pioniru“.

Zvezda je imala ubedljivu prednost gotovo tokom čitavog meča, a u finišu su je samo uvećavali.

– Mislim da je utakmica bila gotova već krajem treće četvrtine, kada je bilo 20 razlike. To što su oni i dalje igrali do samog kraja pokazuje da su bili jako motivisani da nas dobiju, a mi to treba da iskoristimo kao motiv više za treću utakmicu – kazao je Gordić.

Jedan od novinara konstatovao je da Budućnost lako ,,potone“ u ,,Pioniru“ ove sezone, pa ga je zanimalo zašto je to tako.

– Da znam… Ne bi se dešavalo da znamo kako to da sprečimo. Ali kao što rekoh, treba svi pojedinačno od prvog do zadnjeg da imamo lični ponos da sve u trećoj utakmici bude mnogo bolje – završio je Gordić.

Naredni meč igra se u sredu u Podgorici s početkom od 19 sati.

 

Komentari
Advertisements