Jokić u reprezentaciji? Miško Ražnatović uzbudio srpske navijače

Jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera u Evropi Miško Ražnatović rekao je na današnjem predavanju na Ekonomskom fakultetu da su šanse da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini velike, preneo je ,,Mondo“.

Najveća enigma pred Svetsko prvenstvo u Kini predstavlja Nikola Jokić, koji još nije obelodanio hoće li nastupati za nacionalni tim Srbije. Spekulacije se pojavljuju konstantno, a nešto precizniji je bio njegov menadžer Miško Ražnatović.

 – Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili, jer su prvi put zaigrali u plej-ofu – rekao je Ražnatović za ,,Mondo“

Konkretna informacija, za sada, ne postoji, ali Ražnatović ističe da su izgledi za takav scenario vrlo mogući.

 – Generalno su pozitivne vibracije, ali svaki put kada je tako, pojavi se vest dana da će Jokić igrati, pa ja onda dobijam čestitkeStvarno ne znam u ovom trenutku, ali iskreno rečeno, retko kad sam se osetio tako dobro kao 2002. godine kada je Gurović dao trojke u Indijanopolisu – kazao je Ražnatović.

 

Prema njegovim rečima, Nikola Jokić će se odazvati pozivu selektora Đorđevića ukoliko se za to stvore i najmanji uslovi.

 – Zaista želim da se to desi. Ako bude bilo imalo šanse za to, to će se desiti. A, ako on bude igrao, verujem da možemo da pobedimo Amerikance – istakao je Ražnatović.

Denver se posle dugo vremena nalazi u plej-ofu NBA lige, a velike zasluge za to idu upravo Jokiću.

 – Igrao je i malo preko plana, malo su ispali iz forme u poslednjih mesec dana, ali su uz malo sreće izborili poziciju broj dva na tabeli Zapada. Ipak, igraju protiv dobre ekipe, San Antonija i posle prvog poraza kod kuće jako je moguće da ne nastave plej-of – prokomentarisao je Ražnatović.

Komentari
Advertisements