Mendeš čini sve da portugalski dragulj brušenje nastavi u Italiji

Šampion Italije torinski Juventus u ozbiljnim je pregovorima sa Benfikom, ali i predstavnicima Žoaa Feliksa u vezi sa potencijalnim transferom predstojećeg leta, preneo je danas ,,Kalčomerkato“.

Mladi Feliks je ove sezone ,,zaludeo“ najveće svetske klubove, a sve je kulminiralo het-trikom prošlog četvrtka u Ligi Evrope protiv Ajntraht Frankfurta. Mladi Portugalac je nekoliko puta ponovio da mu je san da zaigra sa Kristijanom Ronaldom, a Juventus ima još nekoliko kečeva u rukavu kako bi privoleo Feliksa da dođe u Torino.

Naime, odlični odnosi sa njegovim menadžerom Žoržom Mendešom, koji predstavlja i Kristijana Ronalda, mogli bi da ubrzaju čitav proces. Benfika već neko vreme pokušava da potpiše novi ugovor sa Feliksom, koji bi mu podigao otkupnu klauzulu sa 120 na 200 miliona evra, ali upravo je Mendeš, navodno, usporio te pregovore.

Mendeš želi da Feliks veoma rano dobije priliku da zaigra u Juventusu, uz Kristijana Ronalda i već u utorak, prema pisanjima italijanskih medijima, započeće nova runda pregovora između portugalskog menadžera i uprave ,,stare dame“.

Juventus je u pol-poziciji za usluge Žoaa Feliksa, ali za njega su veoma zainteresovani i oba mančesterska kluba, kao i Real Madrid.

Feliks je ove sezone postigao 16 golova na 37 odigranih utakmica, sa ,,tek“ 19 godina.

Komentari
Advertisements