Milojević oprezan: Neće nam biti lako protiv Mladosti

Vladan Milojević

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poziva na oprez pred prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

– Približava se završnica Kupa, a u ovom takmičenju imamo visoke ciljeve ove godine. Sve četiri ekipe jako su dobre i kvalitetne. Igramo protiv Mladosti koja je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet poslednjih godina, uvek je među prvih četiri-pet ekipa i bori se za izlazak u Evropu. Vrlo su disciplinovana ekipa koja defakto zna da igra na rezultat, neće se samo braniti, daleko od toga. Imaju svoj stil igre, fizički su moćna ekipa i jasno se vidi pečat kolege Neška Milovanovića, jednog od najiskusnijih i najboljih trenera u našem fudbalu sa najdužim stažom – naglasio je Milojević.

Trener šampiona Srbije veruje da ih čeka izuzetno teška borba i u utorak od 17 sati na Marakani, i 15. maja za kada je zakazan revanš u Lučanima.

– Neće nam biti ni malo lako, imali smo derbi prvenstva u subotu i vrlo brzo je ova naredna utakmica. Imamo malih zdravstvenih problema, ali ćemo se maksimalno spremiti i za ovaj susret. Voleli bismo da uz podršku sa tribina napravimo dobar rezultat pred revanš u Lučanima, čekaju nas dve jako teške utakmice polufinala i moramo da budemo vrlo oprezni.

Crveno-beli nastavljaju borbu za duplu krunu u zgusnutom rasporedu mečeva.

– Kup je interesantno takmičenje i najpošetnije je da bude po dve utakmice u polufinalu, da se iskristališu najbolji za finale. Mi svaku utakmicu gledamo posebno, nema kalkulacija, imamo pred sobom 180 minuta za finale Kupa i treba biti jako obazriv.

Milojević se dodatno osvrnuo i na kadrovsku situaciju.

– Ima više igrača sa manjim problemima i prehladama, a Boaći nije strašno povređen kako je delovalo. Videćemo koliko će biti spreman za Mladost, ali očekujem da ako i ne bude igrao sutra, biće brzo u pogonu – zaključio je Milojević.

Komentari
Advertisements