Mladost protiv Zvezde u „šarenolikom“ sastavu, ali bez „bele zastave“

Neško Milovanović

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović najavio je da će njegov tim nastupiti u „šarenolikom“ sastavu na prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, kojoj je prepustio ulogu apsolutnog favorita.

– Mladost je neke svoje ambicije za ovu sezonu generalno ostvarila, ušli smo u plej-of, izborili polufinale nacionalnog Kupa. U utorak igramo protiv Crvene zvezde, aktuelnog prvaka države i učesnika Lige šampiona. Oni imaju ubedljivo najbolji tim u našoj zemlji i dominiraju u našem prvenstvu, o tome govori i rezultat u njihovoj prethodnoj utakmica u prvenstvu. Mi imamo pravo na nadu u Kupu, igraju se dve utakmice, pokušaćemo da napravimo neki aktivan rezultat pred revanš u Lučanima, rekao je Milovanović.

Lučanci imaju problema sa povredama igrača.

– Imamo dosta rovitih igrača, nekoliko njih mi se požalilo na povrede posle prvenstvene utakmice sa Napretkom. Zbog toga ćemo na ovoj utakmici nastupiti u nekom šarenolikom sastavu, što ne znači da u Beograd idemo sa „belom zastavom“. Idemo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, da te njene vrline svedemo na neki minimum, a da mi pokušamo na napravimo neku dobru polukontru ili kontru i da postignemo pogodak, zaključio je Milovanović.

Mladost će na utakmici u Beogradu imati podršku nekoliko stotina svojih navijača, koji će organizovano doći na ovaj meč.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se u utorak od 17 časova, a revanš je 15. maja u Lučanima.

Komentari
Advertisements