Njega zovu Barselona i Real, a on vas poziva da uradite jednu sjajnu stvar!

Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović

Luka Jović je igrač oko kojeg se trenutno lome najveći evropski klubovi, i pitanje svih pitanja u sportskoj štampi pred početak letnjeg prelaznog roka jeste – u kom klubu će završiti igrač koji ima sezonu iz snova u Ajntrahtu iz Frankfurta, u kojem igra kao pozajmljen igrač Benfike.

Iako ima pozive najvećih evropskih klubova, medijsku pažnju koju je dobio Luka je upotrebio upravo da sa svojim klupskim drugovima, Mijatom Gaćinovićem i Filipom Kostićem, pozove sve vas da uradite sjajnu stvar, a to je da pošaljete makar jedan humanitarni SMS na broj 8495 (cena poruke 100 dinara), putem kojeg Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ sakuplja sredstva za lečenje dece od teških oboljenja.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ jedinstvena je organizacija koja putem sporta ostvaruje svoje humane ciljeve, a to je pomoć oboleloj deci i njihovim porodicama u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu.

Ova humanitarna organizacija sakuplja sredstva putem aukcija dresova, organizovanjem Humanitarnih sportskih bazara i velikih humanitarnih utakmica. Do sada je pomogla preko pedesetoro dece u procesu lečenja.

Ambasadori ove organizacije su proslavljeni sportisti, među kojima i Nemanja Matić, Dejan Stanković, Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Stefan Mitrović.

Takođe i drugi sportisti su se uključili u akciju ove humanitarne organizacije i pozivaju Vas da pošaljete jedan SMS na broj 8495.

Više o radu ove humanitarne organizacije možete saznati na sajtu www.zajednozazivot.rs

Komentari
Advertisements