Milivojević o reprezentaciji: Uzet sam u usta za nešto što nisam uradio

Fudbaler i kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević rekao je u intervjuu za ,,Sportski žurnal“ da nije zatvorio vrata reprezentaciji Srbije, ali preko nekih stvari ne želi da pređe.

Milivojević je u lošim odnosima sa selektorom Mladenom Krstajićem i nije nastupao za reprezentaciju Srbije od Svetskog prvenstva u Rusiji. Nekoliko puta je ponovio da se to neće dogoditi dokle god je Mladen Krstajić selektor nacionalnog tima, ali ističe da bi voleo da se vrati jednog dana i zaigra za ,,orlove“.

– Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju. Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio. Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu – rekao je Milivojević.

Luka Milivojević je ove sezone postigao 12 golova u dresu Kristal Palasa, a poslednji je bio protiv Mančester sitija minulog vikenda.

Komentari
Advertisements