Milošević najavio pojačanje u stručnom štabu Partizana

Savo Milošević i Saša Ilić

FK Partizan imao je turbulentnu sezonu.

Pred crno-belima su ostale obaveze u plej-ofu Super lige Srbije i nacionalnom Kupu, i još uvek postoji mogućnost da se popravi kompletan utisak i osvoji jedan trofej.

Na trenersku klupu nedavno je seo Savo Milošević i očekuje se da nekadašnji as crno-belih i reprezentacije naše zemlje bude dugoročno rešenje. Mladi trener je u razgovor za Sportski žurnal najavio da će Partizan od juna angažovati psihologa, koji će imati zadatak da rastereti ekipu u važnim trenucima.

-O ozbiljnom radu na tom planu možemo da razmišljamo od juna, dotle planirali smo da napravimo test, psiholog da nam pruži smernice. Uprkos pobedi u poslednjoj utakmici i dalje imamo padove tokom igre u kojima možemo da budemo kažnjeni u jačim utakmicama. Pitanje psihologije! Samopouzdanje proizilazi iz psihološkog pritiska. Suviše je kratak period da bismo nešto sad menjali, rekao je Milošević za Sportski žurnal.

Nema sumnje da navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju letnji prelazni ro, uz nadu da će uprava naći adekvatna rešenja i značajno pojačati tim.

Komentari
Advertisements