Repeša: Izvinjavam se ako je neko uvređen ili povređen

Jasmin Repeša

Trener Budućnosti Jasmin Repeša čestitao je svojim igračima posle pobede i produžetka finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

– To nije bilo lako nakon pet poraza od Zvezde. Igrali smo sa previše emocija u prvom delu, što je dovelo do grešaka, uz njihov fantastičan šut. Imali smo odličan rezultat na poluvremenu, s obzirom na sve. U drugom delu smo odigrali jako dobro u odbrani i to je presudilo, rekao je Repeša, prenose „Vijesti“.

Pored nervoze njegovog tima, problem u prvom poluvremenu je pravio i sjajan šut košarkaša Crvene zvezde.

– Ono što su oni pogodili nije realno, pogodili su neke trojke, a mi uradili šta treba. Bilo je, međutim, više naših grešaka.

Hrvatski trener je nakon meča u Beogradu govorio o „atmosferi linča“. Što se tiće atmosfere u Podgorici rekao je:

– Ako je bilo ko uvređen, povređen na bilo kojim način, bilo čim – lično se izvinjavam. Mislim da je to sa moje strane korektno. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobegnem od svih vas. Mislim da atmosfera nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu
, rekao je Repeša.

Četvrta utakmica je u petak od 19 sati…

– Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljnja igrača i Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažnjavamo… Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao Rivers u prvom delu, videćemo, rekao je Repeša.

Komentari
Advertisements