Krstajić sedeo sa srpskim igračima u Frankfurtu: Svilar je dobar momak

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić bio je u poseti Frankfurtu i posmatrao utakmicu Lige Evrope u četvrtak između Ajntrahta i Benfike.

Krstajić je imao prilike da posmatra veliki uspeh Ajntrahta i slavlje na Majni, ali isto tako, gledao je i mnogobrojne srpske igrače koji su igrali na toj utakmici.

Bilo je lepo, na stadionu fantastična atmosfera, dobar fudbal, naši odlični – kazao je Krstajić, a preneo ,,Žurnal“, te nastavio:

– Ne smem da kažem za koga sam navijao, ne bi bilo fer, na obe strane imam igrače… Za Srbe.

U Ajntrahtu su sva trojica standardnih srpskih igrača bila u prvoj postavi, dok je u Benfiki igrao samo Ljubomir Fejsa.

– Fejsa je igrao, ali je na klupi bio mladi Svilar… Srba na sve strane, nedostajao je Živković pa da bude 3:3 – rekao je Krstajić.

Nakon meča, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije videli su se sa srpskim fudbalerima, među kojima je bio i Mile Svilar.

– Jesmo. Sedeli smo opušteno Pantelić i ja sa svim našim igračima… Gaćinović, Jović, Kostić, Fejsa, mali Svilar… Videli smo se i pre i posle utakmice. Nas dvojica bili smo smešteni u istom hotelu u kojem su Portugalci odseli.  Pozitivni su svi. Mali Svilar je isto dobar momak… Drago mi je što se Gaćinović vratio posle povrede i igrao dobro, vidi se i samopouzdanje., Kostić gazi po svome, Jović standardno odličan. Zaslužili su pobedu… Fejsa standardno dobar u defanzivi, ali uzalud kad ekipa nije funkcionisala – istakao je Krstajić.

Filip Kostić je bio strelac na meču protiv Benfike i kako njegova sezona odmiče, tako su mu partije sve bolje.

– Ne samo u završnici, celu sezonu, posebno u Ligi Evrope igra odlično. Šteta je što nije mogao da igra protiv Nemačke i Portugalije. Zaista igra u top formi.  Pršti od samopouzdanja – naglasio je Krstajić.

Ajntraht će u polufinalu Lige Evrope igrati protiv Čelsija.

Komentari
Advertisements